lördag 23 augusti 2014

Del 7

Ashia är gravid! Ashia älskar redan barnet inuti sin mage och springer ut till Chi och berättar den goda nyheten!
"Det är fantastiskt!" utbrister Chi. Chi är väldigt ivrig att prata och känna på magen. Men inte Bem. Visst tycker Bem om Ashia, men han vill inte ha småsyskon! Nejnejej! Bem håller sig undan och undviker att prata om babyn, men det är svårt när alla andra är så upprymda och glada.

"Hej du! Jag är Chi, och jag är din pappa. Har du det bra därinne?"

Några timmar innan Ashia tog testet kom Chi's son Bem hem till dem. Bem tycker om Ashia jättemycket och ser redan Ashia som sin mamma, men han kan inte riktigt acceptera barnet i hennes mage.

Att Ashia är gravid hindrar henne inte alls från att njuta av naturen! Varje dag går hon iväg någonstans, gärna där det finns en sjö att fiska i!

En dag när hon är ute och ska fiska ser hon något på marken. Hon plockar upp föremålet och undersöker det noga. Det ser ut som en sten men vissa partier blänker när solen lyser på dem. Ashia lägger när stenen i sin väska och börjar göra det hon älskar mest, fiska.


Där hemma är det lugnt och stilla. Bem är i skolan och Chi gör middag. Det är ju inte middagsdags ännu, men han och Bem ska iväg efter skolan så Chi gör mat nu som Ashia kan äta när hon kommer hem. 

Efter skolan går Bem över till parken på andra sidan gatan och väntar på sin pappa. Han har så roligt när han gungar och leker att han nästan glömmer hur äckligt det är att vara ute.


Ashia går till sjukhuset för att kolla hur babyn mår och vilket kön det är. Ashia är jätterädd. Tänk om babyn inte mår bra? Tänk om hon inte mår bra? 

Men det går bra. Babyn är frisk och det är en liten pojke! Ashia är lättad och går ut ur sjukhuset. 

Ashia får massa konstiga blickar. En gammal dam tittar på henne, en yngre tjej tittar på henne genom solglasögonen och en yngre pojke sitter med en bok och tittar på henne, men när hon tittar tillbaka tittar han ner i sin bok igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar