måndag 18 augusti 2014

Del 5

Direkt efter vigseln springer Chi upp till sin bil och hämtar sina kläder och byter om. Sen sitter dem i sanden och bygger sandslott och har sandslottstävling. Ashia vann stort men Chi håller inte med riktigt.
"Jag lät dig vinna, som bröllops present" skrattar Chi och Ashia börjar också skratta. Ashia slänger sig över Chi och dem kysstes i sanden. Dem rullade i sanden, kysstes och skrattade. Dem hade sand i ansiktet, håret och in under kläderna.

Nu när Chi flyttat in blir det en stor bonus i hushållskassan och dem åker direkt till salongen och köper lite nya kläder till Ashia.

Chi skaffar en till tatuering i nacken. Den kommer att påminna honom om Ashia och deras kärlek. Han blir riktigt nöjd och tackar tatueraren ordentligt.

Ska man platsa i hushållet Furahi kan man inte bara se ut hus som helst! Även Chi får sig en liten makeover!

Även huset byggs ut nu är dem har mer pengar. Dem har inte råd med en till bil, så Ashia får en cykel istället. Men Ashia är nöjd ändå. Hon tittar på sitt hus. Äntligen har hon tak över huvudet och fyra väggar med alla möbler inne. Och en sak till har dem fått. En dusch! Nu behöver Ashia inte längre gå till gymmet och duscha, nu kan hon göra det hemma. Och bäst av allt, hon har hela kläder!!





Den kvällen har Ashia och Chi lite hett myspys i sin begagnade säng. Sängen är inte så skön, men det gör ju inte så mycket. Sent på natten är dem helt slut och somnar.

Dagen efter vaknar Ashia tidigt. Hon mår helt galet illa. Och hon är jättetrött från igår också. Efter några timmar börjar hon kräkas. Chi hör henne och kommer inspringande på toaletten med ett glas vatten. Chi ställer vattnet på golvet och hjälper Ashia att hålla uppe håret. Ashia ber en tyst bön om att hon inte smittat Chi med kräksjukan igår kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar