torsdag 21 augusti 2014

Del 6

Äntligen har äpplena blivit klara! Mellan kräkningarna springer Ashia ut och plockar äpplen. Chi verkar ha blivit smittad, han mår tipp topp. Väldigt märkligt med tanke på att dem hade myspys. Borde inte Chi ha blivit smittad då?

När Bem kommer så kommer han att behöva ett eget rum, vilket betyder att det behövs mer pengar. Trots att Ashia mår uselt så cyklar hon till en liten sjö och fiskar. Dem behöver pengarna och hon dör ju inte av att fiska. Som tur är kräks hon inte en enda gång medans hon fiskar.

Chi vill också bidra med mer pengar. Han får inte mycket betalt på restaurangen och säger upp sig. Han tar ett jobb som stylist. Just nu är han bara nybörjare men han får jobba sig uppåt. Även om det kanske inte är hans drömjobb så tjänar han mer och just nu är det pengarna som räknas.

Sen, på vägen till affären vänder sig magen ut och in på Ashia och hon måste hoppa av cykeln för att kräkas igen.

Och äntligen har dem samlat ihop tillräckligt med pengar! Huset byggs ut direkt! Det blir inte så mycket inredning och Bem får inga leksaker alls, men det får vara så så länge, tills dem fått ihop mer pengar.







Chi köper även ett ritbord till jobbet. Det spenderar han många jobbiga och tråkigt timmar vid för att försöka komma på lite idéer.

På vägen hem från en fisketur känner Ashia något som kittlas på foten och tittar ner på fötterna. Det är bara en liten mal som satt sig på hennes fot. Ashia tittar noga på sina fötter. Det är något som inte stämmer. Hon tittar igen och igen.

Vid affären säljer hon sin fisk och tittar ner på sina fötter igen. På magen har det växt en liten bula. Ashia köper mat och ett graviditetstest, sen cyklar hon hem.

När hon kommit hem ställer hon matkassarna på golvet och springer in på toaletten direkt, innan Chi hinner se. Hon tar testet.






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar